X

 

Det grønne gullet: Enovakonferansen 24. januar 2012 - 25. januar 2012

Enovakonferansen, årets viktigste møteplass for aktører i og rundt energimarkedene Gjennom to dager settes fokus på hvordan skape nye muligheter og økt lønnsomhet i fornybar energi og energieffektivisering

DET GRØNNE GULLET

Enovakonferansen vil vise frem løsningene og mulighetene!

Konferansens åpningsforedrag er ved Olje- og energiminister Ola Borten Moe. Vi får besøk av toppsjefene i Siemens og Elkem som vil fortelle hvordan de posisjonerer seg gjennom grønne satsinger og utnytter dette som en konkurransefordel. Fra store investeringsfond kommer Thomas Skovjberg fra Climate Change Capital og André T. Heinz fra Sustainable Technology Capital, som blant annet vil snakke om hva de ser etter når de skal investere i teknologi for fornybar energi og energieffektivisering.

Vi inviterer samarbeidspartnere og beslutningstagere fra alle våre markedsområder! I 2012 ønsker vi også spesielt finansaktørene velkommen til en konferanse der konkurransekraft og lønnsomhet gjennom grønne investeringer er tema. Enova legger til rette for at investorer og sentrale aktører fra energibransjen kan møtes.

Mer om konferansen: http://enovakonferansen.enova.no/

 

News

13. 07. 2018

Open positions related to offshore wind at University of Bergen. ...

read more >>

28. 06. 2018

The University of Bergen is opening Bergen Offshore Wind Centre...

read more >>


Calendar/ Upcoming Events

13. september 2018

SMI Bergen...

read more >>

17. september 2018

EERA JP Wind annual event...

read more >>

17. oktober 2018

Workshop in collaboration with GCE NODE...

read more >>